Prodaja stanovanja - PIRAN

PIRAN - 3-sobno stanovanje

Prodaja:
Stanovanje - 3-sobno
Regija:
J. Primorska
Upravna enota:
Piran
Občina:
Piran
Opis:
78,9 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1850, adaptirano l. 2014, 2. nad., Si želite kupiti 2 prenovljeni stanovanji ter balkon, tudi s pogledom na morje? Želite oddajati in sami koristiti stanovanje. To je ponudba za vas, prodamo.
Šifra:
0818
Cena:
209.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

OPIS STANOVANJA V PIRANU:
Stanovanje je bilo v osnovi večje trisobno stanovanje, vendar so ga lastniki leta 2014 prenovili v dve (2) stanovanjski enoti, vsaka s svojo kopalnico in kuhinjo, ki se sedaj ločeno oddajata. Lokacija je le 100 od Tartinijevega trga. Prenovljene so vse inštalacije (električne, vodovodne, tlaki, kopalnici, stavbno pohištvo - okna). Stanovanji sta resnično kvalitetno prenovljeni, tudi z domišljenim izborom materialov in prav tako moramo pohvaliti kvaliteto izdelave. Sami smo bili navdušeni nad detalji, kot so originalni zidovi deloma obdelani v kamnu, nad originalnimi obnovljeni tramovi na stropu. Enemu izmed stanovanj pripada tudi zanimiv balkon, ki se razteza čez ulico in ima tudi pogled na morje oz. na piranski mandrač. Seveda pa je možna ponovna združitev obeh stanovanjskih enot v večje trisobno stanovanje, kot nalašč za prijetno bivanje ali seveda za vikend stanovanje. Stanovanje oziroma stanovanji imata na razpolago še večjo klet v pritličju objekta, kakor tudi manjši skupen atrij. Ogrevanje in hlajenje je poskrbljeno s klimatskimi napravami oziroma z električnimi radiatorji. Možnost priklopa na internet, tv in telefon preko lokalnega kabelskega ponudnika Elcatel ali omrežja Telekom.

Stanovanje št. 1: Stanovanje obsega večji dnevno bivalno prostor s kuhinjo, jedilni kot ter sedežno garnituro. Poleg se nahaja opremljena spalnica ter kopalnica s tuš kabino in sanitarijami.

Stanovanje št. 2: Stanovanje tik za vhodom obsega manjši predprostor, ki se nadaljuje v prehodni del, kjer je umeščena kuhinja z vsemi potrebnimi aparati. Nato vstopite v bivalni prostor, kjer je umeščen jedilni kot, prostor pa ima še umeščeno sedežno garnituro, garderobne omare, posteljo. To stanovanje ima na razpolago še balkon dostopen preko balkonskih vrat.

Ponovno bi želeli izpostaviti, da je nepremičnina zanimiva tako zasebno kot poslovno. Namenite jo lastnemu bivanju, obenem pa jo zaradi dovršene prenove lahko namenite oddaji za turistične apartmaje (AirBnb, Booking).

LOKACIJA NEPREMIČNINE:
Ima ugodno lego, nahaja se namreč le dobrih 100 m od Tartinijevega trga, kjer imate na razpolago tudi več prijetnih gostinskih lokalov. Plaža preh Hotelom Piran je oddaljena cca 200m, do avtobusne postaje je okvirno 350 m. Z vozili je možna dostava v neposredni bližini.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + ddv pogodbene vrednosti.

POKLIČITE NAS za ogled tega zanimivega trosobnega stanovanja v Piranu na 041/ 784 750 (g. Daniel Lovšin), 041/ 687 075 (ga. Stanislava Premru Lovšin) ali 05/ 6730 250 (Casabela, nepremičnine v Piranu)

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Casabela d.o.o./s.r.l.
Naslov:
Ul. svobode 65, 6330 Piran
Telefon:
05/673-02-50 , 041/687-075 , 041/784-750
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo