Prodaja stanovanja - PIRAN

PIRAN - 2-sobno stanovanje

Prodaja:
Stanovanje - 2-sobno
Regija:
J. Primorska
Upravna enota:
Piran
Občina:
Piran
Opis:
64,3 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1987, adaptirano l. 2004, 3/4 nad., Svetlo stanovanje z mansardno spalno galerijo in strešno teraso 3+M. Prijetno stanovanje za oddih in bivanje, le streljaj od plaže na piranski Punti, prodamo.
Šifra:
5517
Cena:
138.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

OPIS NEPREMIČNINE:
Dvoetažno stanovanje vas bo navdušilo saj je adaptirano in svetlo ter lepo urejeno in nudi obilo prostora za prijetno bivanje. Nahaja se le nedaleč stran od plaže ob Prešernovem nabrežju ali na piranski Punti.

Takoj za vhodom se na vaši levi nahaja zakonska spalnica s francosko posteljo, nočnimi omaricami ter garderobnimi omarami in komodo, kjer imata lastnik nameščen tv aparat. Poleg spalnice se nahaja kopalnica s kopalno kadjo, sanitarijami ter pralnim strojem. Kopalnica ima svoje okno. Na vaši desni s hodnika dostopate do opremljene kuhinje z jedilnico ter do dnevnega prostora, kjer je umeščena sedežna garnitura, tv regal, klubska mizica. Kot zanimivost pa je dnevnem prostoru umeščena vgradna omara, kot nalašč za shranjevanje. S hodnika preko notranjih stopnic dostopamo v mansardno sobo oziroma spalno galerijo. Služi lahko kot soba za otroke ali dodatno ležišče za goste. V njej je umeščeno ležišče ter nižje komode. Preko podstrešne sobe pa izstopimo na lastniško strešno teraso - altano. S terase imate pogled na mesto in na stolno cerkev Sv. Jurija, lastnica pa si je na njej uredila manjši cvetlični vrt.

Za ogrevanje in hlajenje stanovanja imate na razpolago kombinirano klimatsko napravo, TV in internet priključek je omogočen preko kabelskega operaterja.

LOKACIJA:
Stanovanje je locirano le 30 m od plaže ob Prešernovem nabrežju na piranski Punti, 100 m do Prvomajskega trga, kjer se nahajajo prijetni gostinski lokali ter trgovina z živili, do avtobusne postaje na Tartinijevem trgu imate 5 min hoje. Do garažne hiše Fornače vozi brezplačni avtobus. Do Bernardina, Portoroža in Lucije, Tenis igrišč in Marine Portorož vozi lokalni avtobus - ugodne cene vozovnic in mesečnega abonmaja.

POKLIČITE nas za ogled na 05/ 6730 250 (Casabela - nepremičnine na obali), 041/ 687 075 (ga. Stanislava P. Lovšin) ali na 041/ 784 750 (g. Daniel Lovšin).

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Casabela d.o.o./s.r.l.
Naslov:
Ul. svobode 65, 6330 Piran
Telefon:
05/673-02-50 , 041/687-075 , 041/784-750
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo