Prodaja hiše - PIRAN, FIESA

PIRAN, FIESA - samostojna hiša

Prodaja:
Hiša - Samostojna
Regija:
J. Primorska
Upravna enota:
Piran
Občina:
Piran
Opis:
146 m2, samostojna, zgrajena l. 1957, adaptirana l. 1985, 1.338 m2 zemljišča, Samostojna hiša in hiša za goste na čudoviti lokaciji, s prelepim pogledom na morje in obdana z velikim mediteranskim vrtom in dostopom do plaže. Na parceli je možnost tudi dozidave ali gradnje večjega objekta. Pokličite za ogled, prodamo.
Šifra:
8216
Cena:
850.000,00 EUR

Samostojna hiša in hiša za goste na čudoviti lokaciji, s prelepim pogledom na morje in obdana z velikim mediteranskim vrtom in dostopom do plaže. Na parceli je možnost tudi dozidave ali gradnje večjega objekta. POKLIČITE ZA OGLED !

OPIS NEPREMIČNINE: Prijetna in zanimivo arhitekturno oblikovana stanovanjska hiša vas ne bo pustila ravnodušne. Obsega 3 spalnice, kopalnico, dnevni prostor, kuhinjo in balkona ter shrambo. Obenem imate na razpolago še hišo za goste - počitniško hišo, ki obsega dnevni prostor, teraso, kuhinjo, dve (2) kopalnici, shrambo ter sobo. Na velikem mediteranskem vrtu se nahajajo še pritlična vrtna hišica ter lopa za shranjevanje orodja, pergola ter obilo kotičkov za prijetno preživljanje prostega časa ali dopusta na slovenski obali. Parkirišče na parceli zadošča za več avtomobilov. Urejen je dostop do plaže preko posebne poti. Ogrevanje kamin ali peč na drva oziroma na elektriko. Na parceli je možnost tudi dozidave ali gradnje večjega objekta.

STANOVANJSKA HIŠA: Obsega pritličje ter 1. nadstropje (P+1.nad). Z glavnega vhoda vstopite v vežo in stopnišče, ki vas popelje v pritličje, od tam pa v prostoren dnevni prostor s pogledom na morje in dvorišče. Dnevni prostor ima na razpolago obilo svetlobe preko velikega panoramskega okna, ki obenem služi tudi kot prehod na vrt. Dnevni prostor je povezan s kuhinjo z jedilnico. Slednja ima poseben izhod na tlakovano teraso, ki služi tudi kot jedilni kotiček in kjer lahko z vašimi bližnjimi ob dobri hrani in pijači uživate v pogledu na Tržaški zaliv.
Stopnišče vas popelje v 1. nadstropje hiše. Manjši hodnik vas popelje v tri (3) spalnice in kopalnico. Vse spalnice nudijo obilo prostora za več oseb. Dve spalnici imata pogled na morje, tretja spalnica pa ima lasten balkon s pogledom na dvorišče.

POČITNIŠKA HIŠA za goste: Obsega pritličje ter 1. nadstropje (P+1.nad) in je arhitekturno razgibana. Zato navkljub manjši površini deluje hiša izjemno prostorno. S terase pred hišo, kje lahko udobno namestite vrtno garnituro dostopate preko vrat v dnevni prostor, ki je oblikovan v dveh nivojih povezanih preko stopnic. V pritličju se nahajajo še opremljena kuhinja, shramba ter kopalnica. Preko ličnega lesenega stopnišča pa se povpnete do sobe v 1. nadstropju. Soba ima pogled na morje in lahko služi ne samo kot spalnica ampak tudi kot ustvarjalni kotiček. Tu imate na razpolago še dodatno kopalnico. Obenem lahko iz 1. nadstropja dostopate na tlakovano dvorišče za hišo.

MEDITERANSKI VRT: Mediteranski vrt je resnično čaroben. Na njem boste našli obilo sadnih dreves, urejeno trato, pergolo. Naj omenimo, da dobro uspevajo tako trta, kakor tudi agrumi, fige, češnje, kaki, posebna pergola pa je namenjena tudi kiviju, ki vsako leto bogato obrodi. Ravno tako boste na parceli našli pritlično vrtno hišico, ki sedaj služi kot delavnica, poleg hiše vrtno uto za shranjevanje orodja in seveda obilo kotičkov za sončenje, počitek ali ustvarjanje.

LOKACIJA:
Plaža v Fiesi - 150 m
Piran, Tartinijev trg - 1 km
Portorož, center - 2,5 km
Letališče Portorož - 9,5 km
Lucija, center - 4 km
Izola, center - 9,5 km
Koper, center - 16 km

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + ddv pogodbene vrednosti.

POKLIČITE NAS za ogled te zanimive nepremičnine v Fiesi na 041/ 784 750 (g. Daniel Lovšin), 041/ 687 075 (ga. Stanislava Premru Lovšin) ali 05/ 6730 250 (Casabela - nepremičnine na obali).

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Casabela d.o.o./s.r.l.
Naslov:
Ul. svobode 65, 6330 Piran
Telefon:
05/673-02-50 , 041/687-075 , 041/784-750
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo