Prodaja hiše - GAŽON

GAŽON - samostojna hiša

Prodaja:
Hiša - Samostojna
Regija:
J. Primorska
Upravna enota:
Koper
Občina:
Koper
Opis:
177 m2, samostojna, zgrajena l. 1900, adaptirana l. 2017, 329 m2 zemljišča, Si želite več udobja in istrskega šarma? Potem je prenovljena hiša v Gažonu z dvoriščem kot nalašč za vas. Pokličite nas za ogled, prodamo.
Šifra:
0618
Cena:
332.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

OPIS NEPREMIČNINE V GAŽONU:

Razgibanost, občutek za estetiko in prepletanje starega istrskega stila z novim, nešteto zanimivih detaljev, izbor kvalitetnih materialov za prenovo ter prostorno dvorišče s parkiriščem. To vse odlikuje kompletno prenovljeno prijetno stanovanjsko hišo s samostojnim pritličnim objektom v Gažonu. V strnjeni a veliki vasi v zaledju Mestne Občine Koper. Oddaljeni le dobrih 7 km do mest Izole in Kopra. Okvirno 155 m2 bivalnih površin, 177 m2 dvorišča, skupna površina parcele 329 m2.

Večji stanovanjski objekt:

  • etažnosti P + 1.nadstropje, velikosti okvirno 120 m2,
  • V pritličju se za vhodom nahajajo predprostor, kopalnica s tuš kabino, prostorna soba, kuhinja z jedilnico, razpotegnjen in v višino odprt dnevni prostor z zanimivo galerijo izdelano v lesu. Izhod na dvorišče je možen iz jedilnice, kakor tudi z dnevnega prostora, preko balkonskih vrat. Z dvorišča je ločen vhod v večjo kurilnico - shrambo.
  • V 1. nadstropje vstopite iz jedilnice preko atraktivnega stopnišča. Nadstropje obsega spalnico z garderobo, spalnico oz. otroško sobo, kopalnico s kopalno kadjo, sanitarijami in bidejem.

Samostojni pritlični objekt:

  • pritlični, velikosti okvirno 35 m2 z lastnim vhodom
  • zamišljen je kot hiša za goste, z bivalno spalnim prostorom, kuhinjo in jedilnico. Lahko pa bi ga namenili tudi kot prostoru za ustvarjanje oziroma domači pisarni ločeni od stanovanjskega dela.

MATERIALI, PRITIKLINE:
Talne obloge so v hrastovem oljenem parketu in keramika, zidovi so ometani, deloma je puščen viden originalni istrski fugiran kamen, stopnišče v kamnu. Kvalitetno je izvedena lesena medetažna konstrukcija. Predvsem pa je stilsko izvedeno leseno ostrešje, kjer dajejo ostrešju prav poseben čar originalne planete ali tavele, kot jim tudi pravijo.

Za ogrevanje, kjer je umeščena talna keramika, je poskrbljeno s talnim ogrevanje na toplotno črpalko. V prostorih 1. nadstropja pa so pripravljene inštalacije za klimatske naprave, v kopalnici se nahaja samostojni radiator. Vsa infrastruktura v objekta, za odpadne vode je umeščena samostojna čistilna naprava. Prenovljene so vse inštalacije, vodovodne, električne, odtočne.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + ddv pogodbene vrednosti.

POKLIČITE NAS za ogled te zanimive istrske hiše v Gažonu na 041/ 784 750 (g. Daniel Lovšin), 041/ 687 075 (ga. Stanislava Premru Lovšin) ali 05/ 6730 250 (Casabela nepremičnine, lokacija Koper)

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Casabela d.o.o./s.r.l.
Naslov:
Ul. svobode 65, 6330 Piran
Telefon:
05/673-02-50 , 041/687-075 , 041/784-750
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo